mar., 01 iun.

Camp de ziua copiilor Online

Camp de ziua copiilor

Pe 1 Iunie vom avea o ediție specială a campului. Avem un număr limitat de locuri iar accesul este gratis dar apreciem o donație către Asociația All Grow: https://www.campvirtual.online/doneaza. Fiecare 10 lei donați susțin participarea unui elev la Change Architects.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Camp de ziua copiilor

Ora și locul

01 iun. 2021, 09:00 – 17:00

Camp de ziua copiilor Online

Oaspeți

Despre eveniment

Ateliere speciale pentru a sărbători ziua copiilot au fost gândite și programate de echipa noastră. Activitățile sunt potrivite pentru elevii din clasele 0-4.  Atelierele sunt facilitate de profesori inovatori și folosesc metodele de Design Thinking și Maker Education. Numărul de locuri disponibile este limitat pentru a avea o experiență unică.

Participarea este gratuită dar este apreciată o donație către Asociația All Grow, fiecare 10 lei donați susțin participarea unui elev la programul Change Architects a Asociației All Grow.

Programul:

• 9:00 - 9:30 Deșteptarea de dimineață
  • 9:30 - 10:30 Arte și Jocuri distractive
  • 10:30 -11:00 Pauză
  • 11:00 -12:00 Călătorim în lumea copiilor

***

Prin achiziționarea acestui Bilet sunteți de acord ca Asociația All Grow cu adresa în 278 Calea Odobești, Com. Câmpineanca, Jud. Vrancea să prelucreze datele mele personale comunicate la înscrierea la acest eveniment, în urmatoarele scopuri: noutăți, comunicări, evenimente organizate și contactarea în vederea desfasurarii sondajelor de opinie. Prin înscrierea la eveniment, sunt de acord ca All Grow să folosească fotografiile și/sau înregistrarile video care conțin imaginea mea și a copilului meu înscris la acest eveniment, în scopul promovarii evenimentului și a activităților Asociației All Grow și a proiectului Camp Virtual. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior, printr-o simplă notificare către Asociația All Grow info@allgrowconsulting.com

Bilete

• Camper de Primăvară

Acesta este un Bilet de Participare la Camp-ul de primăvară ce se va desfășura în perioada 19-22 Aprilie. Participarea la Camp se face pe baza acestui bilet și este apreciată o donație către Asociația All Grow pentru participarea la aceste activități.

0,00 RON
    Vânzare încheiată